Termeni si conditii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul chestii-creative.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – Chestii Creative SRL

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturi de proprietate

Continutul site-ului chestii-creative.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Chestii Creative SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Chestii Creative SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Chestii Creative poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-uluichestii-creative.ro.

Limite de acces

Utilizatorii site-ului chestii-creative.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu chestii-creative.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. chestii-creative.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Inregistrare

Pentru crearea unui cont pe site-ul chestii-creative.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. chestii-creative.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului chestii-creative.ro sunt exprimate in Lei si nu contin T.V.A. intrucat Chestii Creative SRL nu este platitoare de TVA.

Facturare / plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se va face ramburs la livrarea comenzii. Este acceptata si plata prin virament in contul Vanzatorului, caz in care, comanda va fi livrata dupa confirmarea platii de catre Client.

Livrare

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Atentie! Din cauza faptului ca produsele comandate sunt executate manual, livrarea comenzii nu se va putea face imediat, exceptand cazurile in care, anumite produse sunt in stoc. Indiferent de aceasta, Clientul va fi anuntat de termenul de livrare imediat dupa efectuarea unei comenzi.

Returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr.34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor, produsele cumpărate pot fi returnate, fără să fi fost utilizate sau deteriorate, în termen de 14 zile de la primire (mai exact, să ajungă la noi în cel târziu 14 zile de la recepționarea lor de către dumneavoastră), fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumită atunci când cumpărați produse de pe chestii-creative.ro. Dacă nu sunteți multumit de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Chestii-creative va înapoia contravaloarea produsului în maxim 14 de zile de la data returnării, prin mandat poștal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a mărfii (transport marfă și comisioane retur bani) vor fi suportate în totalitate de cumpărător iar returnarea produselor se va face folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea produselor către dvs. (ex.: dacă ați primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnați tot prin curier rapid). La returnarea parțială a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul pierde reducerea pentru întreaga comandă.

Clientului i se vor restitui banii pentru prețul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru întreaga comandă. În situația în care la comanda efectuată ați primit și un cadou, acesta va trebui returnat.

Coletele returnate fără notificare prealabilă nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare. Înainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului. Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu plata ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare